2019 un any nou

Per 2019, la Penya torna amb l’ambició de continuar a transmetre la passió del Barça a Catalunya Nord.

El Barça encara està en bona posició per competir tots els titòls amb jugadors com Messi, Piqué, Sergi Roberto, Countinho o Dembelé  que desitjen encara i sempre guanyar amb el club català.

Per aquest nou any Arthur o encara Dembélé es van fer ràpidament una plaça de titulars, Arturo Vidal donarà a l’equip una mica més de físic, el Kevin Prince Boateng que acaba de venir aportarà a l’equip la seva experiència de joc i serà un recanvi important per l’atac al costat de Suarez, Messi i Dembelé.

Queda de moment a confirmar l’actuació de l’entrenador, Ernesto Valverde, que ha fet moltes vegades alineacions inovadores per que no van portar bons resultats, canvis una mica estranys come Messi i Busquets que no van ser convocats contra el Sevilla. L’última vegada que l’entrenador va fer aquest canvi, l’equip va perdre a casa del Llevant. Contra un equip del nivell del FC Sevilla, sembla que serà molt més complicat. Esperem que no, veurem aquesta nit dimecres 23 de gener 2019 a les 21.30h.

Deixa un comentari

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *