Messi i el Barça castiguen el Arsenal

El Barça s’imposa 0-2 contra l’Arsenal a Londres, amb un doblet de Messi.

Messi i el Barça tenen un peu i mig en els quarts de final de la Lliga de Campions després de la victòria 0 a 2 d’ahir a la nit pels vuitens de final. Els homes de Luis Enrique han controlat el partit però, cal anotar que l’Arsenal va intentar, però va caure per 2 vegades sobre un gran Ter Stegen . En la segona meitat, el Barça ha aprofitat de la pujada dels Gunners per castigar la defensa gràcies al trio màgic MSN ( Messi, Suárez, Neymar ) ,un màgnific triangle amb un Neymar que fà una passa decisiva a Messi que no perdona a Petr Cech. Uns minuts més tard, Messi marca el segon gol de penal. Amb aquests dos gols a fora el Barca, pren una opció per classificar pels quarts de final. Partit de tornada al Camp Nou el dimecres 16 de març.

Deixa un comentari

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *