El Barça s’allunya i de 300 per Messi

El Barça va jugar ahir a la nit contra el Sporting de Gijón , l’equip d’un exjugador del club blaugrana, amic de Luis Enrique : Abelardo . Per aquest partit de Lliga que faltava, el Barça va guanyar 1-3 amb 2 gols de Messi i un gol de Luis Suárez. Així doncs, el Barça a augmentar les diferències de punts en la lliga i es troba líder a 6 punts de l’Atlètic de Madrid i 7 punts del Reial de Madrid. Tot i que el Sporting va empatar, el Barça va ser capaç de controlar el partit amb un Messi estel.lar que ha marcat el gol 300 i 301 a la Lliga.

FCBarcelona.cat
FCBarcelona.cat

Els gols : Sporting v FC Barcelona (1-3)
26′ Carlos Castro / 24′ Messi 30′ Messi, 66′ Luis Suárez

Deixa un comentari

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *